Produsecolumbofile.ro – site-ul dedicat columbofililor si porumbeilor. Afla cateva curiozitati

Fiecare persoana in parte are cate o placere sau o slabiciune in viata, iar aici ne referim la iubitorii de animale. Unii iubesc pisicile si cainii, altii caii iar altii iubesc porumbeii. Astazi discutam despre porumbeii voiajori si cateva curiozitati despre ei.

Stiai ca?

  • pentru ca oasele sunt pline de aer, porumbeii pot zbura foarte usor;
  • porumbeii simbolizeaza impacarea, pacea interioara si armonia;
  • un porumbel voiajor are un simt al orientarii foarte bun, acesta are capacitatea de a se intoarce din locul de unde a plecat de la distanta aproximativa de 2.000 kilometri.
  • porumbeii au o memorie vizuala foarte buna, mai exact, au capacitatea de a recunoaste locurile prin care au mai trecut la o distanta de 2-3 ani;
  • porumbeii au fost domesticiti pentru a transmite mesaje;
  • la fel ca lebedele, porumbeii nu isi schimba partenerul pe durata intregii vieti;
  • ouale porumbeilor sunt clocite si de mascul.

Un columbofil are grija ca porumbeii sai sa traiasca in cele mai bune conditii in toate sezoanele si totodata au grija la hrana pe care le-o administreaza.Un alt aspect important si disponibil la cei de la Produse Columbofile pe site la categoria de medicamente porumbei, este medicamentatia deoarece si ei au nevoie de un aport necesar de proteine si vitamine pentru a fi in cele mai bune conditii, mai ales porumbeii voiajori.

Produsecolumbofile.ro – site-ul dedicat columbofililor si porumbeilor

Produse Columbofile este un site special creat pentru cei care iubesc porumbeii. Scopul acestui site este acela de a oferi clientilor cele mai bune produse si servicii in ceea ce priveste porumbeii. Pe site puteti gasi foarte simplu si usor toate produsele necesare de care au nevoie porumbeii voiajori.

Mai mult decat atat, pe langa varianta de produse premium, echipa din spatele site-ului este una profesionista care are o experienta vasta in spate, de la care puteti cere sfaturi atunci cand aveti nevoie. Produsele de pe site au rolul de a pastra porumbeii in cele mai bune conditii pentru fiecare sezon.

Site-ul a fost creat ca o solutie optima si rapida pentru iubitorii de porumbei, astfel ca in orice moment pot plasa o comanda online doar la cateva click-uri distanta si este foarte simplu deoarece fiecare produs are un prospect si o descriere in asa fel incat sa va ajute sa comandati produsul de care aveti nevoie.

Asadar, pentru cei care iubesc porumbeii in mod deosebit pot accesa site-ul produsecolumbofile.ro pentru mai multe detalii despre produse si servicii sau pot suna la numarul de telefon 0773774303.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.