Activități de art and craft cu produsele de la Papiro

Majoritatea activităților din timpul liber se rezumă în ultima perioadă cel mai mult la jocuri pe telefon, rețele de socializare și vizionarea unor filme. Toate acestea sunt activități individuale, în care fiecare membru al familiei este concentrat pe ceea ce are de făcut. Pentru o schimbare și pentru a petrece mai mult timp împreună, părinții trebuie să găsească mereu noi activități interesante, care îi implică pe toți cei din familie.

Activitățile de art and craft sunt una dintre variante și Papiro dispune de cele necesare. Este o bucurie pentru copii să muncească pentru un lucru pentru ca mai apoi să fie încântați de rezultate. Fiecare moment în care copilul stă cu părinții îl ajută să se dezvolte mai bine, să socializeze, să aibă chiar și răbdare, mai ales datorită activităților de craft.

Tablouri cu flori

Încă de la cele mai mici vârste, aceștia pot încerca să creeze tablouri sau chiar vase cu flori, de ce nu, indiferent de rezultatul final. Motricitatea fină este astfel dezvoltată și celui mic îi va fi mai ușor la grădiniță când va fi pus într-o astfel de situație. Toate rezultatele vor rămâne ca amintire de care se va bucura la vârste mai înaintate.

Pentru a crea un tablou cu flori 3D, ai nevoie de hartie creponata floristica, lipici, niște culori sau carioci și o coală de hârtie. La Papiro poți găsi foarte multe culori pentru hârtia creponată pentru ca rezultatul să fie cât mai colorat, la fel ca și copilăria.

Va fi delicios momentul în care cel mic se chinuie să învârtă foaia pentru a obține rezultatul mult dorit. Acesta poate fi doar unul dintre momentele de calitate petrecute în familie.

Art and craft

Sunt foarte multe activități de genul art and craft pe care le poți face alături de copilul tău. Plastilina nu trebuie să lipsească din rechizitele copilului pentru că este un bun mod de a-și dezvolta imaginația. Orice activitate de acest gen poate dezvolta o anumită pasiune a acestuia pe viitor sau poate reda vocația lui.

Îți dai seama astfel ce i-ar plăcea să facă în anii care urmează. La Papiro poți găsi orice fel de rechizite școlare, cărți de colorat sau chiar agende cu linii punctate pe care poate să exerseze linii, bastonașe și cercuri, care îl vor ajuta atunci când începe să scrie.

Investiția principală este timpul, pentru că materialele sunt accesibile la preț la Papiro și dacă ai cele necesare, imaginația zboară mai apoi și cu siguranță veți crea adevărate opere de artă care merită agățate pe frigider. Poți vizualiza toată gama de produse accesând site-ul.

Contact:

comenzi@papiro.ro

0754 888 752.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.