Cu cine faci casa buna? Cu Smart Home Concept! Afla cum si de ce!

Atunci cand iti alegi locuinta, inevitabil, iti proiectezi si viitorul. Casa aleasa este acel loc in care iti vei creste copiii, unde familia ta se mareste, unde aduni vise si sperante. Adica te gandesti desigur la viitorul si raportezi totul la stilul tau de viata. Acum esti tanar, dar in scurt timp iti vin in minte idei practice, cum ar fi sa iti amenajezi acasa biroul si ai nevoie deci de o camera in plus. 

Cu astfel de ganduri la purtator te gandesti cu cine sa faci o casa buna, la propriu. Raspunsul tau vine de la Smart Home Concept, cei care pot realiza proiectare case pentru toate gusturile. Adica de aici poti alege proiectul, il modifici dupa cum crezi si poti continua cu planul pana la faza de construire implicit, sa obtii casa la rosu sau chiar la cheie, dupa cum iti doresti. Tot aici vei gasi si echipa competenta sa te ajute cu tot ce tine de partea de birocratie, pentru ca vei avea nevoie de dosare cu acte, de aprobari, avize, autorizatie de construire printre altele. 

Cum arata casa mea de vis 

Cand asterni pe hartie toate planurile pe care le ai, ai atat de multe idei. Doar ca atunci cand trebuie si sa platesti pentru toate cele dorite, iti cam vine sa mai triezi din dorinte. 

Descopera la Smart Home Concept o varianta interesanta. Alegi proiectul din portofoliul lor, il modifici dupa cum iti este tie convenabil si necesar, iar atat timp cat proiectul este achizitionat de aici nu vei plati in plus pentru modificarile aduse. 

Un proiect te poate costa in functie de tip de constructie, poate chiar si sub 1000 de euro. Exista oferte constante, ce fac ca preturile sa intre la apa. Costul per total, in functie de ce tipuri de servicii alegi de la aceasta echipa, va fi achitat in etape, ceea ce iti permite o oarecare flexibilitate de a face rost de finantele necesare. Astfel, vei achita un avans de 30 pana la 40% si la receptia lucrarii restul. 

Afla din pagina oficiala a celor de la Smart Home Concept toate serviciile cu care te pot ajuta. Afla cum sa fii cu un pas mai aproape de casa de vis pe care ti-o doresti si cum sa ajungi sa colaborezi cu o echipa de profesionisti pentru ca aceasta constructie sa fie una in viitorul cat mai apropiat gata. 

Contact: 

Strada Matei Voievod, nr. 35, sector 2, Bucuresti

0721.965.884

0728.407.562

office@smarthomeconcept.ro

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.