Ai grijă de pielea ta cu produse special create – Rod este brandul pe care îl vei îndrăgi

Pare destul de simplu ca acum când ai nevoie de orice tip de cremă, loțiune, să cauți prin raioanele magazinelor. Însă ai face bine și să citești eticheta acestor produse. Nu sunt ingrediente tocmai prietenoase. Se spune că pentru îngrijirea pielii apelează la produse naturale. Căci dacă tu nu ai consuma un produs, de ce ti-ai hrăni pielea cu el?

Din grijă față de ceea ce aplici pe piele, din dorința de a apela la remedii din natură, eficiente, vei îndrăgi poate brandul Rod, cu pagina oficială ​​rodd.ro. Vei găsi aici creme, antiperspirante, precum și creioane nazale sau pachete cu produse diverse pentru îngrijire. Nu doar că au prețuri prietenoase, însă sunt create cu ingrediente naturale. 

Ai stat la plajă? Nu uita de loțiune calmantă 

Se spune că expunerea la soare nu este prea sănătoasă. Ai nevoie de îngrijire complexă pentru pielea ta, având în vedere că soarele poate îmbătrâni pielea, o usucă de asemenea. După expunerea la soare ideal este să aplici o lotiune calmanta după plaja. Cea de la Rod este un mix de ingrediente răcoritoare. Conține apă de mentă și aloe vera, plus alte ingrediente benefice. Are rol cicatrizant, antiirant și reparator. 

Știi senzația aceea de răcoare în plină caniculă? Ca apă rece când ești însetat. Pielea ta se va răcori, pentru că și după expunerea la soare pare că simți acea fierbințeală. 

Cauți un antiperspirant eficient?

Cumva știm cu toții că natura ne oferă remedii pentru absolut orice. Însă ne-am lăsat duși de val când am descoperit posibilitatea de a crea cantitate mai mare de produse, grație industrializării. Ce te face însă să crezi că orice este în magazinul de cosmetice este și ceva potrivit pentru tine? 

Un antiperspirant eficient îl vei găsi la Rod. Acesta poate fi lichid sau solid, pe bază de uleiuri esențiale, cu ulei de cocos și acid stearic.  Ingredientele active din această rețetă te ajută să nu te confrunți cu mirosuri neplăcute, hidratează și îți dă starea aceea fresh de care ai nevoie, mai ales când temperaturile sunt ridicate. 

Rod este poate brandul care își selecționează cu rigurozitate ingredientele. Este propriul producător și comercializează o selecție de produse de care avem nevoie cu toții. Din grijă pentru ceea ce oferi pielii tale și cum o îngrijești, alege tot ce este natural, cum sunt produsele de marcă Rod. 

Contact: 

office@rodd.ro

0747 177 099

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.