Am găsit cele mai frumoase modele de mobilier de baie

Bine ați revenit, dragele mele. În articolul de astăzi vreau să vă arăt cele mai frumoase modele de mobilier de baie pe care le-am văzut până acum. Ele fac parte din colecția Armonia, disponibilă pe savinidue.ro. Eu le-am găsit din pură greșeală, pur și simplu am vrut să văd ce mai este nou în ceea ce privește mobilierul pentru baie și așa am dat peste acest website. Să vă mai spun că am stat vreo 3 ore să mă uit la toate modelele de mobilier? Încă de mică am visat să am o baie precum cele pe care le vedem în filme, dar până în acest moment nu mi s-a îndeplinit dorința. Tocmai de aceea am decis ca de anul acesta să nu mai aștept să se întâmple ci să fac eu să devină realitate.

Tocmai de aceea când am găsit aceste modele mi-am dat seama că poate ăsta este un semn, că poate este momentul să încep să îmi fac casa așa cum îmi place. Cu toate acestea m-am lovit aproape imediat de o problemă, mai exact de cea în care trebuie să aleg un model. Atunci când a fost vorba de a alege o colecție mi s-a părut mai simplu pentru că am ales-o pe cea cu care rezonam cel mai mult, dar când vine vorba să aleg un singur produs mă blochez, parcă le-aș lua pe toate, dar acest lucru nu este posibil mai ales că avem doar o baie. Tocmai de aceea am zis că vi le arăt și vouă ca să mă ajutați să aleg mult mai rapid mobilierul cel mai potrivit.

Ce modele de mobilier de baie m-au atras?

Primul este cel de mai sus, mi-a plăcut enorm de mult oglinda cu led, este perfectă mai ales pentru diminețile în care mă gândesc să îmi fac un machiaj. Mi-au plăcut foarte mult la ea și sertarele, care permit să adaugi atât de multe produse în ele. Ca și dezavantaj aș spune că este culoarea, albul este culoarea pe care se observă rapid orice scamă, iar asta înseamnă că aș deveni o mică maniacă în ale curățeniei pentru că nu îmi place să las o mizerie mai ales după ce am văzut-o.

Cel de al doilea model asupra căruia m-am oprit este cel de mai sus. Culoarea este una mai închisă deci ar rezolva problema pe care o întâmpinasem la prima. Cel mai mult la aceasta mi-a plăcut ideea de a avea două chiuvete și două oglinzi. Sincer mi se pare foarte bună în special pentru casele în care locuiesc mai multe persoane. Uneori este stresant să trebuiască să aștepți până cineva se aranjează în oglindă doar pentru că nu ai acces la alta. În felul acesta problema ar fi rezolvată. La acest model cel mai teamă îmi este că voi ocupa prea mult spațiu și voi ajunge la concluzia că nu mai am loc de altceva.

Voi ce părere aveți? La care din cele două modele de mobilier pentru baie v-ați opri și de ce? De asemenea puteți vedea mai multe modele accesându-le website-ul sau intrând pe pagina lor de Facebook.

3 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.