La cine putem să apelăm pentru un implant dentar sibiu?

Bine ați revenit, dragele mele. Articolul de astăzi este destinat celor care locuiți în Sibiu sau în apropierea acestui oraș. Prin acest articol vreau să vă fac cunoștință cu Clinica Stomatologică TotalDent. Această clinică stomatologică mi-a fost prezentată de un verișor care lucrează în Sibiu. El a apelat la ea și pentru că a fost foarte mulțumit a împărtășit întreagă experiență cu mine. Pentru cei care nu știți eu sunt o persoană care apelează la doctorii stomatologi doar atunci când nu mai există o altă soluție, când nu mai vede o altă cale de scăpare. Acest lucru se datorează în principal experiențelor negative pe care le-am trăit în copilărie. Tocmai de aceea atunci când găsesc un cabinet stomatologic care să merite îl păstrez și îl vizitez periodic.

Acest cabinet stomatologic mi-a atras atenția pentru că este la curent cu cele mai noi metode de a atrage clienții, pentru că au un website foarte bine pus la punct pe care prezintă informațiile de care clientul are nevoie. Știți că de multe ori ne este teamă să apelăm la o anumită operație stomatologică pentru că nu știm în realitate ce presupune ea? Eu foarte mult timp, de exemplu, am fost 100% convinsă că albirea dinților este o operație dureroasă, lucru pe care urma să descopăr că nu este adevărat. Poate dacă atunci aș fi căutat mai multe informații despre el nu m-aș mai fi simțit prost că nu știam asta, dar sincer nu aveam nici măcar curajul de a căuta informații.

Verișorul meu a ales acest cabinet stomatologic pentru a beneficia de un implant dentar. De a lungul anilor, la fel ca și mine, s-a luptat cu lipsa unor dinți și a unor măsele. La el problema rezolvării lor nu a fost teama ci lipsa bugetului necesar pentru a se bucura de un astfel de procedeu. Acum, lucrurile s-au schimbat și a decis și el că este cel mai bun moment pentru a își pune la punct dantura și pentru a își rezolva toate problemele. Știu că mi-a povestit despre ei și înainte de a merge, atunci eram reticentă, i-am spus să aibă grijă pentru a nu se trezi cu și mai multe probleme, dar el a avut curaj și a avut succes. Acum se bucură de dinții puși și este mai fericit ca niciodată că a scăpat de toate problemele.

De ce se apelează la implanturi dentare?

În primul rând pentru că încă din primii ani de viață avem nevoie de dinți, aceștia fiind principalul nostru ajutor atunci când vrem să mâncăm. Tocmai de aceea este foarte important să avem grijă de ei. Cu toate acestea, uneori, acest lucru este imposibil. În cazul meu, de exemplu, căderea dinților este ceva natural, ține de organismul meu și nu am foarte multe metode de a îi proteja. La început am crezut că a fost vina mea pentru că fie mi-au căzut, fie s-au rupt, dar mai apoi am aflat că m-am născut cu această sensibilitate a dinților și că o să o tot pățesc.

Dinții sunt foarte importanți și lipsa lor poate conduce la probleme mai grave. Atunci când ne cade o măsea sau un dinte parcă nu simțim așa mare diferență, dar ceea ce nu știm noi este că punem o presiune și mai mare pe dinții rămași. Astfel aceștia trebuie să acopere și rolul dintelui căzut, iar asta de multe ori conduce și la distrugerea acestora. Tocmai de aceea este foarte important să apelăm la implanturi dentare imediat ce acest lucru este posibil. Astfel vom avea toți dinții și îi vom proteja pe cei naturali. În plus nu ne vom jena atunci când ar trebui să zâmbim sau râdem. Știu că acum poate părea ciudat, dar după ce vă cade un dinte veți observa că tendința voastră este să mâncați în partea opusă lui tocmai pentru a nu exista acea presiune.

Un alt motiv pentru care se apelează la implanturi dentare este fix nevoia de siguranță despre care vă vorbeam și mai sus. Avem nevoie să știm că putem zâmbi fără a ne teme că avem un defect, fără a ne teme de ce vor spune cei din jur despre noi. Acest lucru nu este posibil decât prin apelarea la un implant dentar. oricât de complicat poate părea acest procedeu, sincer nu este așa dificil. În schimb el necesită timp pentru ca organismul nostru să se poate obișnui cu implantul și pentru a putea scăpa rapid de probleme.

Cel mai mare dezavantaj al implantului este costul, dar dacă este să ne gândim câți zeci de ani ne vom bucura de acei dinți, eu zic că merită. Implantul dentar este un beneficiu de care este păcat să nu profităm, un beneficiu care ne va scăpa de zeci de probleme și care ne va ajuta să ne recâștigăm zâmbetul. În plus acum avem ocazia de a apela la multe clinici care acceptă plata în rate și astfel să nu facem o gaură așa de mare în bugetul familiei.

Atunci când vă alegeți implantul dentar cel mai bine este să vă consultați cu doctorul stomatolog. Acum există implant-uri de la multe companii, iar doctorul este cel mai în măsură să vă recomande unul. De exemplu, la cabinetul TotalDent, aveți posibilitatea de a alege din mai multe modele și le puteți descoperi pe toate pe site-ul lor. Asta înseamnă că vă puteți documenta puțin înainte de a alege această operație și desigur de a vă bucura de toate informațiile oferite.

Ce părere aveți despre implantul dentar? Voi ați apela la unul?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.