Top 3 modele de uși de interior la modă în 2021!

Bine ați revenit, dragele mele cititoare! În articolul de astăzi vreau să povestim despre 3 modele de uși de interior de calitate. Zilele acestea au fost pentru noi foarte ocupate pentru că am avut un deces în familie. Sunt sigură că știți deja cât de complicat este atunci când treci printr-un astfel de eveniment, mai ales că în cazul nostru a fost ceva total neprevăzut. Acum a trecut aproape o săptămână și am reușit să noi să realizăm ce s-a întâmplat, dar și câte avem de rezolvat. Mai exact va trebui să punem uși noi, cele vechi au fost distruse de cei care au încercat să intre în casă și nu mai asigură aceeași protecție. Tocmai de aceea am și ales să caut mai multe modele de uși de interior. Așa cum mă știți deja am apelat la un magazin online, mai exact este vorba despre usi-bune.ro.

Ce modele de uși putem alege de pe usi-bune.ro?

Primul model care mi-a atras atenția este cel de mai sus. Mereu am adoram ușile cu geamuri, dar care oferă intimitate proprietarilor. Acestea permit luminii să intre în cameră, dar în același timp nu permite celor din exterior să vadă ce se află în casă. La modelul acesta de ușă mi-a plăcut faptul că nu este pe toată dimensiunea ușii, ci are și o porțiune de lemn. Mereu am considerat că aceste uși oferă o mai mare protecție față de ușile dintr-o singură bucată.

De ce am ales magazinul de mai sus? Pentru că îți oferă posibilitatea de a personaliza ușa în funcție de nevoile și de dorințele tale. La fiecare produs în parte este menționat cum poți modifica ușa. Acest aspect mi se pare foarte important pentru că de exemplu eu îmi doresc o ușă cu toc semirotund și nu cu toc drept. Mi se pare că acest model este mult mai elegant față de cel clasic, în plus scoate mai ușor în evidență geamurile.

Cel de al doilea model pe care îl recomand este cel de mai sus. Acesta mi-a atras atenția în special datorită modelului floral. El se potrivește de minune în casa noastră de la țară pentru că fiind casă veche toți pereții au câte un model floral. Mi se pare că în felul acesta putem păstra măcar un pic din imaginea pe care cei bătrâni au vrut să o dea casei. În plus mi se pare că ușile de acest gen atrag atenția, te fac să te uiți la ele, să le admiri, asta spre deosebire de ușile clasice.

Ultimul model este pentru persoanele care vor să rămână modeste, să se bucure și de un mic decor, dar nici să nu scoată prea mult ușa în evidență. Sincer îmi place și ideea aceasta de a avea un geam pe verticală cu model floral. Consider că dacă acea cameră are două uși putem pune o dată ușa de mai sus și o dată pe aceasta. În felul acesta ușile au model asemănător, dar cu toate acestea se diferențiază una de cealaltă.

Dacă v-au atras atenția trebuie să știți că pe cei de la usi-bune.ro îi puteți găsi:

  • pe website-ul www.usi-bune.ro
  • la adresa 1: Sos.Colentina, nr.331A, sector 2, Bucuresti, Romania
  • la telefon: 021 2411353 sau 0723 184995
  • la adresa 2: Str.Valea Cascadelor, nr.23, sector 6
  • la telefon: 0763 681190
  • completând formularul disponibil pe website-ul lor

Legat de prețuri nu pot să îmi dau cu părerea pentru că ele depind de ce vă doriți voi. Aveți posibilitatea de a vă personaliza ușa după bunul plac, de a alege din diverse dimensiuni și grosimi. Tocmai de aceea vă recomand să intrați pe website-ul lor și să cereți o ofertă de preț. În felul acesta veți ști la ce sumă se ridică cu totul.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.