5 Cadouri pe care le putem face unui pasionat de sport!

Bine ați revenit, dragele mele cititoare! Se aproprie cu pași foarte rapizi mult așteptatul Crăciun. Vă mărturisesc că anul acesta i-am simțit mai repede prezența. Să fie oare de la orașul plin de instalații sau de la magazinele pline de produse tematice? Sincer, încă nu știu. Tot ce pot să vă spun este că m-am gândit serios la ce cadouri voi face în acest an.

Am pus cam totul pe listă și apoi am ajuns la veșnica problemă: „Ce cadou facem unui bărbat?”. Așa cum deja știți și voi la bărbați este cel mai greu să găsești cadoul potrivit. Tocmai de aceea am luat-o pas cu pas și am ajuns la o pasiune comună pentru majoritatea bărbaților: sportul. Rar am văzut bărbați care să nu fie interesați măcar de un sport și tocmai de aceea am zis să vin și în ajutorul vostru cu acest articol. După ce îl veți citi sper să aveți în minte doar hashtag-ul #ȘtiuCeVreiDeCrăciun.

Înainte de a prezenta articolele propriu zise trebuie să menționez că am realizat această listă de cadouri cu ajutorul celor de la Decathlon. Aceștia ne întâmpină în această perioadă cu reduceri și promoții, iar pentru a ne fi de ajutor au creat pagina Idei de cadouri de Crăciun. Aici veți găsi sute de alte produse, deci dacă nu va atras nimic din ce am prezentat totuși acordați-le o șansă intrând pe site.

1. Geacă de ski

Una din ideile pe care le-am avut a fost achiziționarea unei geci de schi. Aceasta este potrivită atât pentru pasionații de schi, cât și pentru cei care își doresc o geacă care chiar să le țină de cald. Trebuie să menționez că eu sunt adepta gecilor călduroase, de multe ori merg pe raionul de schi sau de drumeție atunci când vreau să îmi iau o geacă. De ce fac asta? Pentru că știu că acestea sunt călduroase, că oferă confort. Cei de la #DecathlonRomânia au cele mai bune produse atunci când vine vorba de calitate. Aceștia se asigură că toate produsele care ajung în magazinele lor îndeplinesc condițiile de calitate.

2. Cizme călduroase de iarnă

Dacă are deja gheacă atunci îi poți cumpăra o pereche de cizme de iarnă impermeabile. Acestea au fost create special pentru a veni în ajutorul celor care trebuie să meargă pe drumuri care nu au fost încă dezăpezite. Sunt dintr-un material care nu permite apei să intre, dar care în același timp împiedică alunecarea. Sincer mie mi se par cea mai bună modalitate de a trece cu succes peste sezonul rece.

3. Guler schi

O altă idee de cadou pentru bărbați este achiziționarea unui guler pentru schi. Acesta are rolul de a oferi un grad ridicat de confort și de a proteja împotriva frigului. De asemenea, acest produs are mai multe beneficii, în primul rând poate fi foarte ușor transportat, el intrând cu ușurință în buzunarul de la geacă. Mai apoi acest produs poate fi reglat pentru a se potrivi la perfecție pe gât. Partea cea mai interesantă este că are două culori, mai exact poți să îl porți pe ambele părți în funcție de starea ta de spirit.

4. Pantaloni trening

Tot din categoria hainelor călduroase de iarnă fac parte și pantalonii de trening de mai sus. Aceștia oferă protecție și în același timp sunt creați special pentru bărbați care vor să practice un sport în aer liber pe timp de iarnă. Sunt foarte confortabili și permit realizarea mai multor exerciții. De asemenea, sunt potriviți și pentru bărbați care preferă o astfel de ținută chiar și atunci când merg în oraș.

5. Rucsac de drumeție

Ultima idee de cadouri pe care vi-o ofer astăzi este reprezentată de rucsacul de mai sus. Acesta este perfect pentru orice fel de ieșire în oraș. Este încăpător și foarte folositor. Sunt de părere că bărbații ar trebui să aibă cel puțin un astfel de rucsac. Mie mi-a plăcut că este un model simplist, dar și faptul că la crearea lui s-a ținut cont de natură, de protejarea acesteia.

Voi ce părere aveți despre aceste produse? Care credeți că este mai potrivit pentru a fi oferit cadou? #OferăUnCadouSportiv de pe Decathlon.ro!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.