4 avantaje de neignorat pentru a participa la serile de conversatie de la Lingua Events

Daca ar fi sa raspundem la intrebarea de ce ar trebui sa invatam o limba straina, motivele ar fi mult mai multe. Pentru asta ar trebui sa avem determinarea necesara si dorinta de a invata lucruri noi, care sunt doar in beneficiul nostru.

Beneficiile pentru care ar trebui sa invatam o limba straina se leaga de faptul ca ne ajuta pe foarte multe planuri ale vietii: atat pe plan academic, social, cultural, profesional, cat si in sanatate. Ti-ai pus vreodata intrebarea cum ar fi sa participi la seri de conversatie in limbi straine? Pentru ca da, exista si sunt foarte utile pentru cei dornici sa isi depaseasca limitele si sa cunoasca noi lumi, culturi si interese.

Lingua TranScript vine cu astfel de seri tematice prin divizia sa de evenimente Linguaevents.ro  unde ai posibilitatea de a socializa intr-o  limba straina cu persoane cu care ai preocupari comune, unde afli informatii interesante de la experti in domeniu, iar, la final, primesti un feedback lingvistic de la un expert. Acestea insa nu sunt singurele motive pentru care vei dori sa participi la astfel de evenimente.

4 avantaje care te vor ajuta sa iti depasesti limitele

Daca vrei sa urmezi cursuri limbi straine Bucuresti o poti face foarte usor cu lectorii de la Lingua TranScript. Vei gasi aici oameni cu experienta in domeniu care te vor ajuta sa iti indeplinesti obiectivele si sa devii un vorbitor fluent de limba straina.

In ceea ce priveste serile de conversatie vei descoperi un mediu la care probabil nu te astepti. De regula, atunci cand inveti sau participi la un curs de invatare, atmosfera este una sobra, care se bazeaza strict pe ceea ce tu ai de invatat.

Aici lucrurile stau total diferit, fapt pentru care ti se va parea mult mai atractiv si mai incitant de a participa la o seara tematica.

  • In primul rand, atmosfera este una relaxanta, in care ai ocazia sa te exprimi liber, indiferent de subiect. Acest lucru va face sa ai mai multa incredere in tine si in capacitatile tale.

In plus, vei fi servit cu o selectie speciala de delicii culinare si vei avea ocazia sa te delectezi cu bauturi rafinate, special alese pentru serile tematice. Acest lucru denota faptul ca vei petrece timp de calitate, intr-o atmosfera confortabila si de buna dispozitie.

  • In al doilea rand, ai posibilitatea de a-ti largi sfera de contacte cu persoane cu care ai interese comune si vei putea interactiona cu vorbitori nativi de limba franceza, engleza, germana, italiana etc. Cu alte cuvinte, iti vei largi cercul de cunostinte.
  • In al treilea rand, in ceea ce priveste dezbaterile, vei avea posibilitatea de a te exprima liber asupra unui subiect controversat pe care il poti alege.
  • Nu in ultimul rand iti vei putea imbunatati abilitatile de comunicare in limba straina de interes pentru tine.

Acceseaza aici https://linguaevents.ro/freeze-fight-or-flight-what-to-do-in-troubled-time/ pentru a vedea urmatoarea dezbatere cu o tema actuala, care cu siguranta te va incanta si va fi de interes pentru tine.

Date de contact: office@linguatranscript.ro

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.