SMYK All for Kids – Ajutorul Iepurașului de Paște

Bine ați revenit, dragile mele cititoare! În articolul de astăzi vreau să povestim despre magazinul SMYK Craiova, dar și despre promoțiile pe care aceștia ni le pregătesc cu ocazia Sărbătorilor Pascale. Pentru mine acesta este primul an în care trebuie să fiu ajutorul Iepurașului. Până acum eu eram cea care primea, dar acum am și motiv pentru a căuta jucării și haine noi. Sincer, m-am bucurat enorm atunci când am aflat că cei de la SMYK au deschis magazin și în Craiova. Auzisem de la mămici despre existența lor, dar nu avusesem ocazia de a îi vizita.

Știu că ideea Iepurașului este o tradiție, dar mie mi se pare că este una care ar trebui să continue. Consider că tradițiile prin care aducem zâmbetul pe fața cuiva nu ar trebui să dispară. Nimic nu este mai frumos decât să vedem fericirea în ochii celor dragi. Atunci când eram eu mică Iepurașul era cel care aducea haine noi înainte de Paște, dar și cel care în Prima zi de Paște ne aducea dulciuri. Acum am observat că el aduce și jucării, lucru care nu cred că ar trebui să fie rău mai ales că acum avem de unde alege o jucărie nouă. Dar haideți să povestim despre SMYK.

Unde găsim magazinul SMYK All For Kids Craiova?

Adresa exactă a magazinului este: Electroputere Parc Mall, Calea Bucuresti, 78 C-D, Craiova 200440. Pentru că uneori poate fi haotic să găsești o locație în cadrul Electroputere Parc Mall am realizat mai multe poze cu cele mai reprezentative puncte de reper. Astfel „vecinii” SMYK Craiova sunt:

  • Inter Sport. Dacă veniți de pe Calea București atunci SMYK va fi poziționat înainte de intrarea în Intersport (sunt în același corp).
  • Decathlon. Smyk se află în corpul de vizavi de Decathlon. Dacă te uiți de la intrarea în Decathlon este aproape imposibil să nu observi magazinul.
  • Dr. Max + Sinsay. La fel ca și Intersport Sinsay și Doctor Max sunt în același complex cu SMYK. De această dată, dacă veniți de pe Calea București va trebui să treceți de Doctor Max și Sinsay pentru a ajunge la SMYK.

Ce găsim la SMYK All For Kids Craiova?

Primul lucru care mi-a atras atenția au fost jucăriile. Este imposibil să treci pe lângă ele fără a le admira. Partea cea mai bună este că de Paște cei de la SMYK ne așteaptă cu reduceri de până la 50%. Asta înseamnă că le veți cumpăra mult mai multe jucării. Din ce am observat au jucării atât pentru fete, cât și pentru băieți. În plus au jucării care atrag atenția tuturor copiilor, precum jucării care fac baloane de săpun.

Un alt lucru care mi-a plăcut foarte mult a fost modul în care au amenajat magazinul. Mi-a plăcut foarte mult că au folosit animale de pluș pentru a arăta cât de folositoare sunt anumite produse. De asemenea, mi-a plăcut foarte mult ordinea. Produsele sunt așezate pe raft astfel încât să te poți uita peste toate variantele înainte de a alege (de exemplu mașinuțele sunt doar pe un raft și nu pe mai multe).

O altă categorie de produse peste care m-am uitat este cea de haine. De când s-a născut Alex încerc să evit astfel de zone pentru că mi se pare că mereu cheltui mai mult decât îmi propun. Totuși, spuneți-mi voi cum aș putea rezista tentației de a achiziționa setul de mai sus? Sincer singurul motiv pentru care nu l-am luat a fost pentru că nu am găsit mărimea potrivită. Partea cea mai frumoasă este că și pentru această categorie cei de la SMYK ne-au pregătit reduceri de până la 50%.

Ultima categorie despre care vă povestesc este cea a accesoriilor pentru copii. Sincer consider că trebuie să vă uitați și peste aceste produse pentru că sunt unele de necesitate pentru cei mici. Unele sunt necesare pentru că te ajută pe tine să te miști mai repede cu cel mic (cărucioarele), altele sunt obligatorii din punct de vedere legal (scaunele de mașină).

Mie mi-a plăcut foarte mult la SMYK Craiova și abia aștept să vină Alex la Craiova pentru a îl putea lua cu mine la câteva cumpărături (sper să nu fiu eu cea care vrea să cumpere cât mai multe :)) ). În final vă las și link spre TikTok-ul pe care l-am realizat cu privire la prima mea vizită în SMYK Craiova. Ce părere aveți?

@notiteleionelei Profitați și voi de reducerile de Paște de la Smyk Electroputere Mall Craiova. #smyk #smykAllForKids #craiova #electroputeremall #ofertadepaste ♬ Funny Kids – Children's Music

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.