Trei smartwatch-uri potrivite pentru o femeie stilată în 2022

Acum, pe piață, multe ceasuri inteligente sunt disponibile, așa că alegerea unui singur model poate fi complicată. Există multe modele disponibile în diferite tipuri de forme și dimensiuni pentru femei. Este indicat să fie ales un smartwatch care se potrivește cu atitudinea și personalitatea femeii care îl poartă, și care  conține, de asemenea, funcționalități utile și performante.

Apple Watch Series 6

Apple Watch Series 6 se bazează pe alte modele cu o serie de noi îmbunătățiri atât în hardware, cât și în software. Pentru început, vine cu o gamă largă de noi carcase și opțiuni de design, împreună cu câteva curele noi de lux.

Există o mulțime de modalități de a personaliza Apple Watch-ul pentru a se potrivi stilului și simțului vestimentar al oricărei persoane, iar dincolo de asta, vine cu un nou procesor dual-core pe 64 de biți, ceea ce îl face cu 20% mai rapid decât Seria 5. Acest lucru permite navigarea mai ușoară prin setări, meniuri și aplicații.

Samsung Galaxy Watch

Samsung Galaxy Watch este succesorul liniei de ceasuri Samsung Gear și îmbunătățește mult din ceea ce lipsea cu seria Gear. Este cel mai bun smartwatch Samsung de până acum și este ușor de văzut de ce cu caracteristicile sale premium, chiar și având în vedere unele dintre defectele sale.

Unul dintre cele mai bune aspecte ale acestui smartwatch pentru femei este durata de viață impresionantă a bateriei. Samsung evaluează durata de viață a bateriei la trei până la patru zile, ceea ce este mult mai bun decât majoritatea ceasurilor inteligente aflate în prezent pe piață și mai bun decât Galaxy Watch Active de la Samsung.

Este de reținut că această durată de viață a bateriei poate varia într-un sens practic, în funcție de modul în care este utilizat ceasul. Dacă se utilizează în mod constant GPS, cea mai mare luminozitate a ecranului și toate aplicațiile, probabil că durata de viață a bateriei  nu va ajunge la 4 zile.

Din păcate, Samsung folosește un încărcător propriu pentru acest ceas, ceea ce înseamnă că nu se pot utiliza stațiile de încărcare ale prietenilor care au alt model de smartwatch. Pentru persoanele care sunt utilizatoare de telefoane iPhone, este indicat să se ia în considerare un alt ceas. Samsung Galaxy Watch acceptă parțial dispozitive iOS, dar există multe probleme cu compatibilitatea.

Huawei Watch GT 3 Pro Ceramic Edition

Huawei Watch GT 3 Pro Ceramic Edition este categoric un accesoriu cool la încheietura mâinii oricărei femei și are toate caracteristicile inteligente de ultimă generație pe care o persoană dragă și le poate dori.  Durata de viață a bateriei ceramice Edition este de șapte zile.

Din punct de vedere al caracteristicilor, Watch GT 3 Pro are ECG, ritm cardiac și urmărirea somnului, toate notificările inteligente din lume, precum și stocarea muzicii și o multitudine de moduri de antrenament. Watch GT 3 Pro poate măsura, de asemenea, „rigiditatea arterială” pentru a vă ajuta să gestionați mai bine sănătatea inimii.

Smartwatch huawei gt3 pro dispune de un nou senzor optic de ritm cardiac TruSeen 5.0+ despre care se spune că filtrează semnalele zgomotoase mai eficient decât predecesorii săi.

Concluzie

În concluzie, în ciuda faptului că au caracteristici care sunt orientate spre femei, cum ar fi urmărirea ciclului menstrual și dimensiuni mici se potrivesc, smartwatch-urile pentru femei sunt dispozitive excelente pentru oricine. Smartwatch-urile din această listă au senzori care îți permit urmărirea ritmul cardiac, nivelul de oxigen din sânge, urmărirea somnului, stresul, starea generală de bine și multe altele. Dacă sunteți în căutarea unui cadou pentru femeia specială din viața dumneavoastră sau dacă faceți cumpărături pentru dumneavoastră, oricare dintre aceste ceasuri inteligente ar fi o alegere excelentă.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.