Ce produse pentru sănătatea nepoțelului meu am luat de pe Notino?

Bine ați revenit, dragile mele cititoare! Astăzi vreau să vorbim despre cât de importată este sănătatea copiilor noștri. Așa cum deja știți, copilașii au o piele foarte sensibilă. Tocmai de aceea trebuie să fim foarte atente ce produse folosim pentru copiii noștri. Încă de când s-a născut nepoțelul meu am început să mă preocup foarte mult de sănătatea acestuia și să îi cumpăr produse.

O parte din produsele pentru sănătate pe care le-am cumpărat de a lungul anilor au fost reprezentate de șampoane, loțiuni, uleiuri și geluri de duș. Am încercat mai multe firme și într-un final am reușit să găsesc câteva produse de care m-am îndrăgostit și pe care vreau să vi le prezint și vouă. Ce vreau însă să știți este că fiecare copil este diferit și cel mai corect este ca mai întâi să încercați câteva produse și apoi să luați o decizie.

Un lucru minunat pe care l-am aflat de când sunt mătușă este că uleiul de bebeluși este o minune pentru piele. După fiecare baie corpul celor mici trebuie masat cu un ulei pentru bebeluși. În felul acesta realizăm mai multe lucruri:

  • ajutăm pielea bebelușului să rămână catifelată
  • pielea bebelușului va mirosi genial minim încă o zi după masaj
  • îi vom oferi bebelușului un masaj perfect și dacă facem asta înainte de somn el va adormi foarte ușor.

Noi ne-am îndrăgostit de uleiul pentru bebeluși de la Johnson’s, acesta are un parfum foarte frumos, îți vine să îl folosești zi de zi pentru a îi simți aroma. În plus și cel mic a fost încântat de acesta. Nouă ne-a plăcut și pentru că a fost cel mai bun din ce am testat, el prelua ușor apa rămas dn greșeală pe corp și nu se transforma în ceva care să întineze lenjeria.

Sincer, gândidu-mă la cât de des îl folosește sora mea chiar mi-aș dori să existe posibilitatea de a cumpăra o sticlă mai mare. Dar cum este doar o variantă asta înseamnă că lunar trebuie să refacem stocul. Aceste produse, pe care noi le folosim, sunt perfecte pentru bebluși deoarece nu conțin sulfați, ftalați și nici coloranți.

Tot de la Johnson’s am ales să cumpărăm și șamponul pentru copii. Pe lângă caracteristicile deja prezentate acesta ne-a plăcut pentru că se clătește foarte ușor. Un alt lucru foarte bun este că face spumă și miroase genial. Ca și rezistență a parfumului aș spune 2-3 zile, ceea ce este foarte perfect mai ales că vorbim despre un copil foarte energic.

Dacă și voi aveți un copil pentru care vreți să cumpărați astfel de produse atunci vă recomand cu încredere să încercați gama Johnson’s. Este una din cele mai bune și aproape toate produsele lor sunt disponibile pe Notino. Partea cea mai bună este că prețul este unul foarte accesibil, deci nu vă va fi dificil să le încercați pe toate. Sper că v-am fost de ajutor.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.