Daca ai nevoie de perne de aer pentru Smart noi iti spunem de unde le cumperi 

Probabil ai mai auzit despre pernele auxiliare, suspensia pe aer a masinilor.  Este o tehnologie avansata care permite masinii sa se adapteze automat la diferite conditii de drum. Presupune o serie de avantaje, printre care o mai buna manevrabilitate si o stabilitate sporita a masinii, ceea ce rezulta ca soferul va avea o experienta imbunatatita cat va fi la volan. 

In mod special in cazul drumurilor denivelate sau pentru cei care conduc pe distante mari sau cu viteza mare, pernele auxiliare pot face o mare diferenta. Descopera mai multe din randurile ce urmeaza. 

Afla mai multe despre perne de aer 

Fie ca vorbim despre perne de aer Smart sau de cele pentru Audi, Mazda ori alte tipuri de marci  auto, vorbim de fiecare dat de aceleasi avantaje. Acestea pot amortiza mai bine socurilor, ceea ce inseamna ca pasagerii se vor simti mai confortabili in timp ce se deplaseaza si acelasi lucru il vom spune mai ales despre sofer. Avantaj major au si cei care transporta marfa, colete sau pasageri, pe plan local sau national si nu numai. In general, suspensia pe aer este o optiune excelenta pentru cei care doresc sa obtina un nivel superior de confort si performanta din masina lor. 

Astfel de produse pot fi achizitionate de la PerneAuxiliare. Este simplu si rapid, in filtrul din pagina introduci tipul de masina –  marca si anul de fabricatie – si iti este afisat de indata tipul de set de perne auxiliare pe care sa il comanzi. Nu ai cum sa dai gres si este de mentionat asta pentru ca nu sunt universal valabile. Acele perne de aer trebuie sa corespunda ca marime cu ce este necesar unui anumit tip de masina. 

Fiecare kit contine toate acele accesorii necesare pentru montaj rapid. Sunt incluse:

  • Cele doua perne plus bucse, spray silicon, kitul de pompare de asemenea. 
  • Instructiuni, dar si asistenta tehnica pentru montaj. 
  • Garantie 12 luni.
  • Pret fix si livrare rapida, cu acoperire nationala. 

Pernele auxiliare, intre da si ba 

Un motiv bine intemeiat pentru care sa alegi acest tip de accesorii este confortul de care poti avea parte. Mai apoi este vorba si de avantajul major de a proteja suspensia deja existenta a masinii. Sa mai adaugam si faptul ca poti face astfel tuning auto rapid si sigur. Nu inlocuiesti  nimic, nu schimbi nimic, ci imbunatatesti, pernele pe aer sunt montate in arcurile elicoidale ale masinii.

Sunt motive de ingrijorare? Informeaza-te despre acestea si vei intelege ca nu este nevoie de omolare RAR, ca sunt usor de montat si de demontat la nevoie. In plus, gratie calitatii materialelor din care sunt fabricate cele de la AirPower au un grad mare de rezistenta – la uzura, frecare, conditii extreme. Asta inseamna ca nu vor crapa curand, oricum pentru primul an ai garantia care inlocuieste total setul de perne, daca acestea s-ar sparge. 

Asadar, despre suspensia pe aer stim sigur ca este o optiune de upgrade pentru masina ta care poate oferi mai mult confort si performanta. Suspensia pe aer poate fi reglata pentru a se potrivi cu diferite conditii de drum, cum ar fi drumuri neregulate sau caratul incarcaturilor grele. Acest lucru permite o calatorie mai sigura, reducand socurile si vibratiile si oferind o manevrabilitate mai buna. Suspensia pe aer poate, de asemenea, ajuta la imbunatatirea eficientei aerodinamice si a performantei dinamice a masinii, precum si la reducerea uzurii componentelor si a costurilor de intretinere pe termen lung.

Contact: 

Str. Viitorului, Nr.8, Bl.H6, Sc.A, Ap.16, Suceava

0744 870 142

office.perneauxiliare.ro@gmail.com

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.