Alexiana Group – aici găsești rulouri exterioare practice și estetice 

Ușile de garaj și rulourile exterioare sunt necesare atât în cazul celor care aleg calea de acces optimă pentru garajul la o clădire de birouri, cât și pentru cel de acasă. Rulourile exterioare fac o treabă excelentă în diferite cazuri, de la magazine, până la depozite și așa mai departe. Alexiana Group îți pune la dispoziție o gamă completă de uși de garaj și rulouri exterioare, alături de sute de alte produse care să îți îndeplinească standardele de calitate. Acestea sunt eficiente și pot fi utilizate în diferite domenii, astfel încât siguranța să fie una optimă, iar modul de funcționare unul perfect. 

Descoperă varietatea de produse calitative!

Site-ul îți oferă acces la multiple produse, pe care le poți comanda pentru afacerea ta sau pentru uzul personal. Tot aici gasesti rulouri exterioare de diferite tipuri, care să îți satisfacă cerințele privind calitatea și modul de funcționare. Rulourile sunt confecționate din aluminiu și dotate cu sistem de acționare manuală sau automată – cu telecomandă. Rulourile se pot plasa la diferite ferestre, de dimensiuni variate și sunt disponibile într-o gamă largă de culori. Acestea pot fi cu carcasă pătrată sau rotundă, în funcție de preferințe. Cele cu carcasa rotundă au aplicat pe ghidaj un profil rotunjit care are rol estetic. 

Pe site poți vedea detalii și oferte despre fiecare produs în parte, cât și variantele în care acesta este disponibil. De asemenea, ai la dispoziție și câteva fotografii reale, unde sunt utilizate produsele, astfel încât să îți faci o idee despre cum pot arăta acestea montate. Produsele au o calitate înaltă și se montează și confecționează așa cum își dorește fiecare client în parte. 

Varietate de produse pentru nevoile clienților

La Alexiana Group găsești cu adevărat o varietate de produse pentru nevoile tale. Compania îți oferă acces la multiple uși de garaj, rulouri exterioare, automatizări, sisteme de aluminiu, jaluzele, rolete textile, marchize, pergole sau plase anti-insecte.

Ușile de garaj secționale pe care le poți comanda de la acest furnizor pot fi și personalizate. Tehnologia DuraPrint, folosită pentru imprimare de calitate, este unică în țară. La prețuri ceva mai accesibile sunt însă ușile de garaj neimprimate. Sunt apreciate îndeosebi pentru că îmbină în mod practic caracteristici estetice cu cele funcționale. Acestea contribuie implicit la izolarea fonică și termică, sunt sigure și durabile. Plus, le poți alege pe cele cu finisaj și culoare care să se completeze perfect cu locuința. 

Găsește soluții pentru nevoile tale!

Alexiana Group îți oferă acces la multiple soluții pentru nevoile tale. Dacă ai nevoie de informații referitoare la articolele necesare ori vrei o soluție tehnică și măsurători gratuite, compania îți stă la dispoziție. În plus, poți solicita ajutorul și dacă vrei să comanzi un anumit articol și nu reușești ori nu știi pentru ce variantă să optezi.

Pe site sunt disponibile mai multe numere de telefon la care poți apela compania, cât și mai multe adrese de e-mail, în secțiunea de contact. În același timp, te poți folosi și de formularul de contact de pe site pentru a intra în contact cu unul din consilieri. 

Contact: 

www.alexiana.ro

0230 560 560

0755 111 222

office@alexiana.ro

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.