De ce m-am simțit ca-ntr-o comedie în timp ce mâncam înghețată la cutie și plângeam la un film

Recent am auzit de un film animat cu motanul încălțat. Fiind adepta animațiilor încă de când eram mică și deoarece am și eu un motan (doar că e descălțat), m-am uitat cât de curând și la acest film care părea simpatic.

De îndată ce m-am hotărât să-l văd, logic că am chemat o prietenă să se uite cu mine. M-a întrebat “ce ai de mâncare?” Iar eu i-am zis că nimic. Așa că a oftat, pentru că cine se uită la filme fără snacksuri? Eu, aparent. Totuși, am cumpărat o inghetata la cutie cu mai multe arome, ca să împăcăm gusturile noastre diferite.

Să vă prezint următorul scenariu:

În punctul culminant al filmului, motanul încălțat află că mai are doar o viață rămase din cele nouă, dar alege să o trăiască alături de pisica pe care o iubea. Eu, bineînțeles, am dat drumul la lacrimi, emoționată fiind de felul în care scena era prezentată. După ce a trecut momentul, prietena mea se uită la mine și începe să râdă. De ce?

Pentru că arătam ca femeile din filme, cu șiruri de mascara pe obraz și accesoriile de bază: un motan care stătea silit în poală și înghețata de vanilie. Mă uit în oglindă, și încep să râd și eu. Îți poți imagina, atunci, cât de ridicolă eram!

Măcar am ales o înghețată bună!

Prietena mea a sugerat să comandăm de pe AlimenteAcasa.ro, deoarece au produse calitative. Așadar, nu doar că am văzut un film care m-a lăsat impresionată, ci am și avut parte de un desert pe cinste și companie la fel de bună. Înghețata mea preferată este cea de vanilie, însă am ales și o aromă de ciocolată pentru prietena mea, ca să putem împărți egal.

De atunci, am început să comand mai des din acest magazin online. Am descoperit conveniența comenzilor online, iar acum nu mai trebuie să pierd ore în șir făcând cumpărături și stând la coadă. Aici am găsit tot ce am nevoie.

Am sugerat și prietenilor antreprenori să comande de pe AlimenteAcasa.ro. De ce?

Recent, o altă prietenă și-a deschis un restaurant cu specific italienesc. Știam că bucătăria italiană este populară nu doar în România, ci și pretutindeni. Astfel, a avut succes din prima. Totuși, a observat că cerințele clienților au devenit din ce în ce mai mari în ceea ce privește deserturile, dar nu era mulțumită de furnizorul ei, iar așa era în căutare de alt magazin de unde să se aprovizioneze.

Știind că în magazinul online AlimenteAcasa.ro este disponibil și pentru cei din industria HoReCa, i l-am sugerat. A fost mulțumită de serviciile și produsele pe care le-a găsit, iar acum mi-a povestit că a putut oferi deserturi delicioase alături de o pizza de calitate.

Așadar, ca să putem spune c’est fini la comédie, am descoperit magazinul online preferat, de unde și eu, și prietena mea, putem să comandăm tot ce avem nevoie. Descoperă și tu oferta celor de la AlimenteAcasa.ro!

Contact:

contact@alimenteacasa.ro

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.