3 Cadouri inedite de oferit unui bărbat!

La o simplă căutare pe internet ne dăm seama cât de greu poate fi uneori să faci un cadou unui bărbat. De ce spun asta? Pentru că mie îmi place să ofer cadouri unice sau cel puțin inedite. Tocmai de aceea de foarte puține ori sunt adepta achiziționării unui ceas sau a unei cravate. Pur și simplu am impresia că și ceilalți prieteni ai sărbătortului se vor gândi la aceste cadouri și astfel el se va face cu cel puțin trei perechi diferite din fiecare. Acum, sinceri să fim, câți dintre bărbați schimbă des ceasul sau poartă zilnic cravate? Astfel cadoul nostru ajunge să fie uitat în sertarul unui dulap, iar peste un an povestea se repetă. Dacă și voi vreți să faceți un cadou special atunci haideți să descoperim împreună trei cadouri inedite.

O invitație la concertul vedetei favorite

Dacă vrei ca băiatul respectiv să se bucure cu adevărat de cadoul tău atunci oferă-i un bilet la concertul pe care îl adoră. Nu este așa greu să afli la ce concert vrea să meargă în viitorul apropiat, iar cu puțin noroc vei găsi și bilete. În plus poți să mergi și tu cu el pentru a avea cu cine să se distreze, dacă știi că are iubită atunci frumos ar fi să oferi bilete pentru amândoi. În acest mod îi vei arăta că te interesează persoana lui și că vrei să îl vezi fericit.

O ședință de la https://masajclub.ro/

Nimic nu se compară cu o ședință de masaj erotic. Știu că pare un subiect tabu, dar adevărul este că poate o surpriză foarte plăcută pentru prieten. Pachetele sunt atât de diverse și chiar există șansa de a deveni dependent de un astfel de tratament. Dacă nu știi ce pachet să alegi cel mai bine este să îl lași pe el să decidă și tu doar să îi prezinți site-ul.

În plus dacă are iubită poți să le oferi o ședință de masaj erotic pentru cupluri de la https://masajclub.ro/. Cum ajută o astfel de ședință un cuplu? Păi în primul rând îi învață despre punctele de plăcere pe care corpurile lor le au. Mai exact avem anumiți nervi sau locuri care o dată atinși/atinse dezvăluie în corp o adevărată plăcere. O astfel de ședință este perfectă atât pentru cuplurile care consideră că „flacăra” dintre ei s-a stins, cât și pentru cele care vor să încerce ceva nou.

Bilete la meci

Un meci văzut din fața televizorului nu se va putea vreodată compara cu un meci văzut direct din peluză. Atmosfera de acolo este mult prea palpitantă, tocmai de aceea dacă știi că nu a mai avut timp de mult să ajungă la un meci poți să îi iei bilet. Trebuie să ai grijă însă ce echipe vor juca. Dacă ai ghinionul de a nimeri două echipe pe care nu le simpatizează atunci el nu se va simți bine. În schimb dacă joacă echipa pe care o adoră cu siguranță vei avea succes.

Acum în funcție de bărbatul căruia vrei să îi faci cadou pot exista mai multe sau mai puține posibilități. Cel mai important este ca acel cadou să reflecte cât de mult înseamnă el pentru tine. Încearcă să te gândești ce cadou ai vrea tu să primești și apoi transformă-l în funcție de dorințele lui. Ce părere ai? Tu cum alegi cadoul?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.